Lepa i u 50 - J. LO

Iako se polako ali sigurno bliži petoj deceniji života, lepota Dženifer Lopez ne jenjava. Pevačica i glumica je čini se s godinama sve lepša! 

Tajne negovanja rado je otkrila za sve dame na svetu, koje se kao i ona svakodnevno trude da izgledaju najbolje što mogu, bez obzira na godine.

Pređimo na stvar! Kakav se to bjuti režim krije iza njene blistave kože i seksi figure? 


"Često bih to čula, da do 25. ili 30. imate lice koje vam je Bog podario, a posle - lice kakvo zaslužujete. Zato sam često i mislila, dobro, onda bolje da budem dobra" izjavila je jednom prilikom ova pevačica egzotične lepote. 

Trudila se da ne izlaže kožu suncu često, izbegavala je alkohol, kafu i zadimljene prostorije, i uvek se vodila osećajem da ono kako se oseća da se to pokazuje na njenom licu. Voće i povrće bili su jedni od najboljih prijatelja njenog zdravog sjaja. 

Njenu kosu, s druge strane, nežno je čuvao Loreal Pariz total repair 5
Jennifer Lopez

 Od korena do vrha, svaka njena vlas uživala je u divoti ovog preparata. Dženifer je sa velikim zadovoljstvom postala jedna od ambasadorki Loreala, i često je isticala da je upravo to brend koji umnogome pomaže svim ženama na svetu. 

Privatno najradije nenašminkana, Dženifer odiše svežinom. Međutim, svetlucava Džej Lo tajna krije se u zanimljivoj kombinaciji Lorealnove "La Riche" palete u #nude varijanti 1 i 2. Često tako ističe oči, te ako želite da se našminkate poput Dženifer Lopez - zaigrajte tu igru i sami! 

"Negujte redovno i s uživanjem kožu vašeg lica. To je odlična priprema. To treba da je i sastavni deo vaše #makeup rutine", savetuje Dženifer.

Pročitaj više: Sjajni ili mat finis na licu #JLoglow by @imfashionbabe

Povezane teme: tečni puder, stil, moda, iskopiraj izgled

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

10 zapovesti tečnog pudera

Drži se ovih pravila i uvek ćeš imati ujednačen ten...