Evo kako se šminka J.lo by @anastasijastasha

Te davne 1999, kada sam je ugledala u njenom prvom spotu "If You Had My Love", odmah sam je zavolela. Prvo što sam primetila bila je njena duga kosa u zlatno plavoj nijansi. I naravno neverovatna, legendarna lepota! Zatim je usledio čuveni " Waiting For Tonight" spot i tada sam spoznala hajlajter. U vreme veoma sporog interneta, gde se jedna slika kod nas skidala kao jedan film sada, ja sam morala da arhivišem sve njene slike, i make up look-ove koji su mi od samog početka bili neprevaziđeni. Uvek besprekorno našminkana, i uvek drugačije, ne prestaje da mi bude inspiracija i danas. Njeno lice izgleda besprekorno i u 47 godini, a evo njenih make up trikova.
 

 

Njena šminkerka Mary Phillips otkriva da su pored savršene nege koju J.Lo primenjuje na svom licu, kao i zdrave ishrane sa puno vode, za njeno lice i taj prirodni sjaj kojim uvek zrači zaduženi i mnogi tečni make up proizvodi. Njena šminkerka navodi da pudere dodaje u manjoj meri, i to samo na delove lica koji se maste. L'Oréal True Match Lumi Liquid Glow Illuminator je jedan od proizvoda koji je najviše na njenom licu i zahvaljujući kojem ima taj nežan i lep sjaj. Iluminator čini da njeno lice izgleda uvek sveže i da ona uvek izgleda naspavano i odmorno. Rumenilo i bronzer su obavezni, a kako Jennifer ima prelepe crte lica, konture to dodatno naglase.

Super trik za šminku kao J.Lo:

Njena šminkerka stavi malo hidratantne kreme na četku za rumenilo i blago pređe preko obraza i time se postiže mnogo prirodniji izgled.

Takođe, nekada rumenilo stavi na podočnjake kako bi neutralisala njihovu plavu boju. Ovo uradi nakon hidratantne kreme preko celog lica, a nakon toga stavlja puder i korektor koji su tečni.

 

@JLO for the new autumn/winter 2016 #endlessjewelry campaign. #makeupbymaryphillips

A photo posted by Mary Phillips (@1maryphillips) on


Ključ

 

Fall but feels like winter

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Trik je u tome da pokreti rukom budu što laganiji, da se četkica drži opušteno bez stiskanja,

Maskara

 

Happy Saturday everyone. #spreadlove #lovemaketheworldgoround

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Jennifer uvek nosi naglašene trepavice, a najomiljenija maskara joj je L'Orealova Voluminous Superstar Mascara zahvaljujući kojoj postiže željeni volumen, podignute i produžene trepavice. Volumen se postiže uz pomoć bele baze jer sama maskara ima dve četkice - za belu bazu i samo maskaru, kojom se dalje postiže produživanje, uvijanje i odvajanje trepavica.

Pročitaj više o: Jesenji trendovi lakova za nokte by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal True Match Lumi Liquid Glow Illuminator

  • Superstar False Lashes L'Oreal Paris

    Poručite odmah
0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se