Lepa i u 50 - J. LO

Iako se polako ali sigurno bliži petoj deceniji života, lepota Dženifer Lopez ne jenjava. Pevačica i glumica je čini se s godinama sve lepša! 

Tajne negovanja rado je otkrila za sve dame na svetu, koje se kao i ona svakodnevno trude da izgledaju najbolje što mogu, bez obzira na godine.

Pređimo na stvar! Kakav se to bjuti režim krije iza njene blistave kože i seksi figure? 


"Često bih to čula, da do 25. ili 30. imate lice koje vam je Bog podario, a posle - lice kakvo zaslužujete. Zato sam često i mislila, dobro, onda bolje da budem dobra" izjavila je jednom prilikom ova pevačica egzotične lepote. 

Trudila se da ne izlaže kožu suncu često, izbegavala je alkohol, kafu i zadimljene prostorije, i uvek se vodila osećajem da ono kako se oseća da se to pokazuje na njenom licu. Voće i povrće bili su jedni od najboljih prijatelja njenog zdravog sjaja. 

Njenu kosu, s druge strane, nežno je čuvao Loreal Pariz total repair 5
Jennifer Lopez

 Od korena do vrha, svaka njena vlas uživala je u divoti ovog preparata. Dženifer je sa velikim zadovoljstvom postala jedna od ambasadorki Loreala, i često je isticala da je upravo to brend koji umnogome pomaže svim ženama na svetu. 

Privatno najradije nenašminkana, Dženifer odiše svežinom. Međutim, svetlucava Džej Lo tajna krije se u zanimljivoj kombinaciji Lorealnove "La Riche" palete u #nude varijanti 1 i 2. Često tako ističe oči, te ako želite da se našminkate poput Dženifer Lopez - zaigrajte tu igru i sami! 

"Negujte redovno i s uživanjem kožu vašeg lica. To je odlična priprema. To treba da je i sastavni deo vaše #makeup rutine", savetuje Dženifer.

Pročitaj više: Sjajni ili mat finis na licu #JLoglow by @imfashionbabe

Povezane teme: tečni puder, stil, moda, iskopiraj izgled

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako da uvek izgledate kao da ste spavale osam sati

Iako je već postalo kliše, nije slučajno što postoji beauty sleep. Ipak, tokom stresnih perioda kojima smo često izložene, osam i više sati sna postaj...