16.10.2017.
Napredni kurs za baking
Kako su već usavršile konturisanje, a ni storbing više nije tajna, za baking tehniku su čule mnoge dame, ali malo koja zna da je pravilno primenjuje.
Baking metoda je svoju popularnost stekla zahvaljujući mnogim prednostima koje nam pruža u šminkanju. Sastoji se iz toga da koristimo toplotu svog tela kako bi naše lice što lakše apsorbovalo puder i korektor, tako da ne dolazi do stvaranja neželjenih linija oko očiju ili usana. Makeup stručnjaci otkrivaju tri jednostavna trika koja ćete prosto obožavati.
1. Korektor i samo korektor
Baking metoda promenila je način na koji smo do sada koristili korektor i istakla važnost ovog proizvoda. Da biste započele ovaj proces, potrebno je da nanesete korektor ispod očiju, ali i na ostale delove lica na kojima uočavate neku nepravilnost. Zatim ga blago izblendujte gustom četkicom.
Kako biste bili sigurne da ste odabrali pravi proizvod na koji se možete osloniti, predlažemo vam L'Oréal Paris True Match tečni korektor koji će svojom teksturom sakriti svaku nesavršenost.
2. Savršeni puder = savršena koža
Izaberite lagani puder u prahu koji ćete naneti preko korektora. Vaš puder bi trebalo da postane završni sloj te se potrudite da pokrijete čitavu površinu na koju ste prethodno nanele korektor. Ukoliko na svom licu i dalje primećujete nepravilnosti, nanesite još jedan sloj pudera u prahu, ali ovog puta ovlažite četkicu za nanošenje pre nego što je umočite u prah. Odvojte nekoliko minuta kako bi se ova smesa osušila na vašem licu.
3. Mekana četkica za idealnu završnicu
Mekana četkica omogućiće vašem makeupu da dobije savršenu završnicu. Skinite višak pudera i nežno ga izblendujte kako ne biste dobile neželjene linije na licu ili razliku između nijansi pudera i korektora.
Pročitajte još: 4 trika za dugotrajnu pokrivnu moć tečnog pudera
Za ovaj izgled preporučujemo
-
L'Oreal Paris True Match Concealer
Poručite odmah
povezane vesti
Povezane teme: šminka, tečni puder, puder