Ruž za usne koji opisuje tvoju ličnost

Postoje dve teme o kojima sve devojke razmišljaju istom strašću, a to su moda i kozmetika. One u nama raspiruju vatru, koju teško možemo ugasiti, vatru koja nas tera da sijamo i spolja i iznutra. Postoji li nešto lepše od toga kada se moda i kozmetika ujedine i ruku pod ruku krenu u nove pohode?

Raznolikost ženske duše

Sigurni smo da su ovo pitanje postavili sebi i ljudi iz naša dva omiljena brenda Loreal i Balmain, koji su zajedničkim snagama kreirali ekskluzivnu kolekicju ruževa za usne pod nazivom L'Oréal Paris X Balmain Color Riche. Ova kolekcija se sastoji od 12 nijansi, inspirisanih raznolikošću ženskog carstva i kreativnošću savršenog Olivie Rustinga, koji već dokazano zna i ume da obraduje sve predstavnice nežnijeg pola. 12 ruževa je podeljeno u tri kategorije, koje svakoj devojci ostavljaju mogućnost da pronađe i izrazi sebe. Safari, Rock i Couture savršeno oslikavaju raznolikost ženske duše, silu koja pokreće celu priču i inspiracija je cele ekskluzivne kolekcije.

Savršeno hidratantan mat efekat

U laboratorijama Lorela kreirali su formulu obogaćenu čistim pigmentima i uljem kamelije, kako bi dobili raskošnu boju, praćenu savršeno hidratantnim mat efektom. Od braon, preko narandžaste, klasično crvene, nežno roze do zelene, ljubičaste i plave...to su nijanse koje vladaju ovom jedinstvenom kolekcijom ruževa.

Ako se slučajno pitaš kako da u moru proizvoda prepoznaš ove jednistvene dragulje, veruj nam dovoljan je jedan pogled na pakovanje – isto toliko luksuzno i sjajno kao i sami ruževi. Svoju nijansu ćeš veoma lako pronaći, jer su ovi ruževi kreirani tako da u potpunosti odgovaraju tvom temperamentu. Luda, zaljubljena, raspoložena za eksperimente, avanturista....nijansi je mnogo, a snaga žene koja nosi svoj idealni ruž je bezgranična, zar ne?

Pročitajte još o: Ujedinjeni, mi smo nepobedivi

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Instinct

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Power

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Glamazone

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Rebelion

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Legend

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Liberation

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Confesion

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Urban Safari

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Fever

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Domination

  Poručite odmah
 • L'oreal Paris Color Riche Balmain Freedom

  Poručite odmah
 • Loreal Paris Balmain Confidence

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, ruž, usne

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako da vam karmin ne završi na zubima

Svi pogledi su uprti u vas, vi sijate, zračite odličnom energijom, ali strepite da se osmehnete jer je možda vaš omiljeni karmin završio na zubima. Si...