3 najzanimljivija make-up izdanja slavnih koja smo videli ove jeseni

1. Karlie Klos


Make-up stručnjak Hung Vango jedan je od zaduženih za šminku Karli Klos, a nedavno je eksperimentisao i ulepšao je na pomalo neočekivan način - i usput postavio novi trend!

Vango se opredelio za underline ispod oka, pažljivo senčen ljubičastom olovkom, zahvaljujući čemu su Karline svetle oči još više došle do izražaja. Tu je i nešto svetlija nijansa ljubičaste boje na Karlinim kapcima i nude ruž. 

Ovakav make-up pružio je lepom Viktorijinom anđelu nešto stroži izgled i različite nijanse jedne od najpopularnijih boja tokom jeseni.

2. Dženjuari Džons


Jedan od zaduženih za doterivanje Dženjuari Džons je Rejčel Gudvin, koja je klasičan izgled uspela da iznese na potpuno nov način. Ona je za jednu posebnu priliku odabrala crveni ruž koralnog tona i tamne nijanse za kapke, što joj je uz wet hair look pružilo izgled famme fatale.

 

 

I'm mean. She's not. And her hair..? #ponygoals

A photo posted by January Jones (@januaryjones) on

 

Rejčel je senzualnosti lepe glumice doprinela toplim nijansama bronzera na jagodicama i pažljivo popunjenim obrvama.

3. Adrijana Lima


Niko ne ume da ponese "darkerski" look kao Adrijana Lima, jedna od najlepših žena na svetu. Ona i Pet Mekgratrel, njen make-up stručnjak, pohitali su da isprate trend tamnih karmina koji je ove godine oduševio pripadnice nežnijeg pola.

Iz ovog primera vidimo da je u tim situacijama za šminkanje očiju najbolje iskoristiti svetliju nijansu boje koje smo odabrali za usne: dakle, Adrijana izgleda predivno zahvaljujući kombinaciji tamnoljubičastog ruža i svetloljubičaste senke. Na taj način istaknuta je punoća njenih usana i lepota njenih očiju.

Pročitaj više o: 8 trikova slavnih dama za savršenu lepotu

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se