#TB: 5 najboljih make-up izdanja sa ovogodišnjeg Kanskog festivala

Prošlo je nešto više od mesec dana od najatraktivnijeg filmskog festivala koji se zbiva u Kanu, tom šik mediterasnkom gradu. Prašina se slegla i vreme je za rekapitulaciju. Ovo je po našem mišljenju 5 najboljih make-up izdanja sa ovogodišnjeg 69. Kanskog filmskog festivala:

5. Eva Longoria, ceremonija otvaranja festivala

Ovoj prelepoj ženi nikada ne možemo da nađemo make-up zamerku. I ovog puta se oslonila na njen provereni look : istaknute bademaste oči, svež ten i nude kajsija karmin. Nepogrešivo! Zlatna senka na očima dodaje na glamuru kakav zahteva ovakav događaj, kao i besprekorne trepavice. Eva je živ primer koliko znači dobra maskara! Ovaj make-up look možete poneti u najrazličitijim situacijama, od otmenog ručka sa prijateljima do svadbe najbolje prijateljice...Get the look!

4. Blejk Lajvli , premijera filma Slack Bay (Ma Loute)

Celokupno je izdanje lepe Blejk bilo nežno i romantično, pa je i šminka ispratila smernice. Pažljivo i neupadljivo konturisanje lice je učinilo dobrom podlogom za svaku dalju nadgradnju. Igra nude paletama senki dala jepogledu sofisticiranost kakvu je ovo Pepeljuga izdanje slavne glumice  zahtevalo, uz blago svetucave sedef nijanse. Kompletirano kremastim bledo roze karminom. Pa ako i dalje nisi sigurna kako bi se za svoje venčanje našminkala, možda evo rešenja.

3. Kristina Bazan, premijera filma Slack Bay (Ma Loute)

Definitivno večernji make-up! I to kakav! Naglašene oči i naglašene usne poduhvat su koji zahteva vreme i veštinu. Ali vredi se poigrati. Isprati naše savete za ovaj look!  Cat eye na očima, mat bordo na usnama - i spremna si za najluđi provod!

2. Barbara Palvin , premijera filma Julieta

Ova istovremeno nežna i vamp pojava mlade manekenke nije nas ostavila bez teksta - jer nismo znali šta pre da pohvalimo! Posebno smo oduševljeni trepavicama naglašenim divnim plavim očima,a ovo smo izdanje lutke od porcelana rado iskopirali. Da pokupiš fore, klikni ovde!

1. Nataša Poli, premijera filma Julieta

Ajlajner u ruke i pravac ogledalo! Nakon što izvežbaš izvlačenje baš ovakve linije, baci se na bronzani konturing i kajsija tonove rumenila i karmina. Zalizana kosa? O da! Klik za  još saveta za ovako zavodljivu šminku lepe ruskinje!

 

Povezane teme: šminka, Crveni tepih, RedCarpet, iskopiraj izgled

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

10 zapovesti mat šminke

Već nekoliko godina, jesenja i zimska sezona donose nam fenomenalan makeup trend: mat šminku...