Irina Šajk - zagovornica prirodnog

Prelepa ruska manekenka Irina Šajk slovi za jednu od najlepših žena na svetu, a uzdahe mami gde god da se pojavi i što god da stavi na sebe. Bilo da je gola ili zakopčana do grla, uvek je u središtu pažnje. Poznata po tome da nikada ne preteruje s jakom šminkom, Irina je protivnik ekstremnih promena na licu i telu, jer smatra da nas upravo sitne nesavršenosti čine posebnim. 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

 

Kada je njen privatni život u pitanju, umereno se šminka, a jednom mesečno odlazi na tretmane lice kako bi ga očistila. Olakšavajuća okolnost svakako su i njene prelepe crte lica zahvaljujući kojima joj preterana šminka nije ni potrebna.

Za razliku od ostalih modela, pevačica i glumica, zanosna Irina Šajk, na večernjim se događanjima pojavljuje sa gotovo identičnim nude mejkapom  kao i u dnevnim izdanjima. Tokom dana, ali i uveče, poznata manekenka izgleda kao da gotovo uopšte nema šminke. Nude look način šminkanja ističe prirodnu lepotu žene i na nenametljiv način prikriva nedostatke.

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

 

Irina voli da naglasi svoje guste obrve koje dodatno ističu njeno lepo lice, a na kapke najčešće nanosi senke koje su za nijansu ili dve tamnije od njene boje kože. Ceo look upotpunjuju njene senzualne, pune usne koje naglašava olovkom u nežno ružičastoj ili smeđoj boji. 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

 

Moramo ipak priznati da nam se jako dopada i kada Irina nosi atraktivniju šminku, poput ove uz crvenu haljinu zanimljivog dizajna.

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

Povezane teme: šminka, usne, poznati, večernja šminka, dnevna šminka, stil

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Šminka za doček Nove godine: 3 fenomenalna makeup looka

Doček Nove godine samo što nije, a svaka dama želi da u toj noći izgleda drugačije i zanosno...